3+ opp igjen ;/


Hei alle sammen. 

Tenkte egentlig prøve å få til et innlegg vær dag, men det har jeg ikke hat tid til dessverre. Flere grunner til at jeg ikke har fått skrivet noe som helst de siste dagene.Har hatt en del problemer med pcen igjen og vet ikke helt hvor lenge pcen lever for å si det sånn. Er en gammel pc så det er nok på tide å bytte den ut etter vært for å si det sånn. Så det har vært det ene problemet og den andre er at jeg ikke har vært så mye hjemme og vært for seint på kvelden når jeg kommer hjem på kvelds tiden.. Skal prøve å lage opp innlegg sånn at jeg kan legge ut innlegg de dagene jeg ikke har tid til å skrive eller har en liten skrive sperre. Hender at det er masse jeg vil skrive om og da kan man lage innlegg på forhand så publisere etter vært..

Det er mandag igjen i dag og jeg har sånn delvis bestemt meg for å måle vekten på mandager, men ikke tenkt til å skrive det opp på egent dokument. Deler heller et innlegg på mandagene hvordan det går vis det er ok for dere I dag var det ikke noe gøy å gå opp på vekten for å si det sånn. 3pluss var ikke noe kult å se at jeg har gått opp.  Kan være en del grunner til opp gangen. Den enne er at jeg nettopp er ferdig med den kvinnelige uken, begynt å bevege  litt mer på skrotten min og at jeg slurver litt med maten igjen.  Jeg spiser lavkarbo mat, men jeg spiser veldig seint og spist litt mer enn det jeg skal. Så det er min egen feil at vekta gikk i mot meg.  Er  12dager igjen til jeg måler cm og vekta. Da skal jeg skrive det opp. Trukke det blir den beste månden denne gangen, men det finerr jeg snart ut.  

Begynner å bli vandt til å ikke ha hår på hodet igjen og det er deilig med luft i håret, selv om jeg savner det litt det med kunne stelle det på morgnen. Det jeg ikke savner med hår er å børste det siden jeg sleit veldig med tugger. Børste er på en måte det beste jeg vet, men samtidig verste jeg gjør med håret pågrunn av lugging. Da er det mer praktisk sånn som jeg har det nå. Hehehe. Når håret vokser ut igjen nå så skal jeg ikke bleike det mer for det knekker håret mitt fulstendig. Litt usikker på hvordan farge jeg skal ha det når det har vokst ut. Det er en stund til det er vokst såpass ut til at jeg kan tenke på farge. 

Ønsker dere alle en fin dag videre. 


 Ønsker alle en fin dag videre.

S.H.-H.

2 kommentarer

Kristin

20.06.2017 kl.06:15

Du har ihvertfall sett raskt hvorfor du gikk opp bitte litt og retter på det - så da er det ingen fare!!!!! Du er kjempe flink og hopper rett tilbake på den riktig vei vet jeg - null stress. Nå er det sommer - lettere å bevege seg og lettere mat å spise pga varmen - beste tid for å spise sunt og balansert. You go girl!

Ha en flott uka - mange nye muligheter ikke sant!!!!!!!!!

Klemzzzzzz

tigerlilje90 (Sofie)

20.06.2017 kl.12:16

Kristin: Tusen takk for kommentar :) Skal rette på det og komme meg tilbake til rett spor. Er smått i gang med turer. Tenkte å gå opp til jobben til mannen min i kveld:) Ønsker deg en kjempe flott uke med masse nye muligheter. klemzzzzzzzzzzz

Skriv en ny kommentar

tigerlilje90 (Sofie)

tigerlilje90 (Sofie)

26, Kongsberg

Hej alle sammen. Det værste jeg vet er å beskrive meg selv for jeg synnes det er veldig vanskelig, men jeg prøver. Er en glad, snill, rettferdig, ærlig og omsorgsfull jente som ble født i 1990 på Drammen sykehus. Øyen fargen min er blå og hår fargen varier etter humøret og etterveksten. Gift med verdens hærligste mann som heter Helge. Veldig dyrekjær og har 2 søte pusegutter som heter Spencer og Pusur. Følsomt menneske er jeg for tårene kan fort komme, men tempramanget har jeg i orden. Er glad i bruke krydder og liker veldig godt å lage litt mat. Håndarbeid er noe jeg liker også, men sliter en del å fulføre alle prosjekter jeg har på gang. Blir aldri ferdig med noe før jeg begynner på noe nytt. Husk refleks og litt humor i mørke tiden for det skadder ikke :) Lyst til å følge med på Instagram så er det bare søke etter navnet: tigerlilje1990

Kategorier

Arkiv

hits